;">

Salgsprosessen

Straks du har funnet en bil du kunne tenke deg å kjøpe av oss har vi 2 veier frem til bilen kan utleveres til deg som ny eier:

Du kommer fysisk til vår butikk:
Vi organiserer prøvekjøring om du ønsker dette og takserer din innbytte bil om du har det. Vi blir enige om mellomlegg eller utbetaling til deg om du har en dyrere bil i innbytte. Kontrakt signeres og vi ordner finansiering, forsikring og registrering av bilen mens du slapper av med en kopp kaffe eller noe annet. Enkelt og effektivt.

Du bor et stykke unna vår forretning:
Bilen blir beskrevet i detalj over telefonen utover opplysninger som fremgår i annonsen. Kontrakt for elektronisk signering blir utstedt av oss. Tar du fly,buss eller tog så henter vi deg der det passer best for deg. Bilen står klar ferdig registrert, finansiering og forsikring har vi ordnet og du kan kjøre fornøyd hjem i ny bil. Vi garanterer at bilen fremstår slik den er beskrevet på telefon og i annonsen, skulle det være noe som helst avvik kan du velge å kansellere kontrakten, hvilket aldri har skjedd hos oss.
Har du innbytte bil så har du fått en pris av oss før takst og endelig pris fastsettes når denne er taksert. Dette blir gjort når du kommer.

Ønsker du å få bilen sendt ordner vi dette gjennom vår samarbeidspartnere innen transport.